In my mind ...U!

My mind,my soul,my happyness,my air,my sun,my day,my night,my life...TE ADOR!


cum sa nu incep asa.asta i-am spus aseara.cred ca tremura putin de fericire.dar asta este partea buna...deci....o ador si pt asta.

Iti soptesc.te sarut. intr-un moment normal.fara asteptari.tremuri.tresari.simti cum ti se inmoaie picioarele.mai vrei.MORE.nu poti.esti silita sa te opresti.inconjurul este populat de voci care oricand ar putea strica tot.viata noastra este perfecta.Creem dorinta.Respiram dorinta.Mancam dorinta.Visam dorinta.Si cel mai placut...CONSUMAM DORINTA!


As vrea sa ma imbat din nou cu parfumul tau si sa simt din nou fiorul creat de buzele tale ,facandu-ma sa inteleg inca odata ca doar pe tine te vreau.
Stiind ca mai sunt doar atatea zile.Si totusi nu se mai termina.Ne gandim mai mult pe zi ce trece.Vrem mai mult pe zi ce trece.Si cand o sa ajungem acolo.atunci.Vom avea totul...doar pentru noi.


Viata noastra este pentru noi doi.Trebuie sa o traim din plin.Sa simtim cat mai mult.Sa ne visam cat mai mult.Sa ne iubim cat mai mult.


TU-EU-BIROU-SEARA-MUZICA-FOI-DOSARE-SENTIMENTE-TENTATIE-
-PLACERE-VRAJA-MOMENT GLORIOS-TE ADOR





You made me want u all the time.I made you want me all the time.

WE MADE PERFECTION.WE ARE PERFECTION


Do you feel it my dear?Do you sence it?Do you breath it?Do you dream it?...it`s there in our vanes.in our heart.growing.breathing inside.playing with our sences.creating a passion the world never seen before!


It`s there...and it is not stoping here!(In fact...it will never do)

0 comentarii: