Cum e sa spui nu?

Iti zic eu...sa spui nu este natural.Si este ceva firesc si normal.A spune nu inseamna a nega.A-ti exprima o dorinta.O alegere.O decizie.Deci...prin urmare o...URMARE va veni.Si deci.A spune Nu...conteaza.Pentru ca influenteaza viitorul.Dar stai putin.Trebuie sa fi observat si tu ca atunci cand spui NU!...conteaza tonul.Si da...tonul vocii tale conteaza mai mult decat crezi.pai...poti sa spui:NU!!!...poti sa spui Nu!?...sau poti spune: Nuuuuuu....(in lacrimi).Zi tu daca nu fiecare are un inteles diferit si o consecinta diferita.Pentru ca asta este.Tonul conteaza si influenteaza enorm.Un NU poate deveni DA si viceversa.Pentru ca asa sntem facuti...sa ne exprimam,prin tonalitate!


Si ne uitam cu totii cum degeneratia messenger invadeaza pana si satucul cel mai parjolit d arsita din Africa.Messengerul a aparut ca "un mod foarte elegant si practic de a ne petrece timpul impreuna cu prietenii"....(la 200 d km departare).A...nu-i panica.Distanta se rezolva...prin net si live chat.Hai sa fim seriosi.Cati dintre voi nu ati spus o chestie pe mess si defapt era alta?Cati dintre voi nu ati influentat pe cineva doar prin mess?Cati dintre voi nu ati aruncat cuvinte aiurea pentru ca...erau doar pe mess?...any problem?!!!Blame de mess...


Da...dar cati dintre voi si-au luat sutu in cur cand a trbuit sa dovediti in fata cuvintele alea aruncate pe mess...cati dintre voi nu v-ati luat palma cand ati convins o fata sau un baiat ca esti intr-un anumit mod...cand dfapt nu e chiar asa...va zic eu.chiar si TU!


Sa nu te aud ca zici "Nuuuuu" ca mai devreme am vorbit despre asta.


Si stim cu totii ca e mai simplu sa zici NU! pe mess...pt k individul poate intelege ce este mai bine.Nu-i asa ca si tu te-ai despartit de cineva sau ai defuzat pe cineva pe mess pt k e mai practic?...si pana la urma te iti inteleg lasitatea de a te uita in ochii cuiva si sa spui NU!...dar eu nu fac asta.SI da...conteaza...si nu...nu e acelasi lucru.ti-am inchis gura?...ma gandeam eu.


Pe mess iti imaginezi ce vrei tu...si asta instiga la crearea de imagini...apoi la filme..si apoi flirtam...apoi ne cuplam...apoi ne intalnim si se rupe filmu...pt k defapt tu nu esti ca in poza aia...si defapt tu nu mai ai "vorbefrumoasedespuslafete.ro" in fata ta ca sa dai copier-coller.


Intelegi tu prietene cum e cu tonalitatea...de face diferit.Te influenteaza...te schimba...Tonalitatea iti deschide usi sau ti le inchide.


Crede-ma...


Pentru ca stiu ca ai citit postarea asta pe tonul care iti place tie...stiu ca ti-a placut.Numai bine...PA!

0 comentarii: